lauantai 18. toukokuuta 2019

Nainen vs mies pariutumismarkkinoilla

Koska blogin nimi on miesnurkka, tarvitaan tänne luonnollisesti informaatiota pariutumisesta sekä mahdollisesti myös pokausvinkkejä.

Moni mies kuvittelee, että mies joko

a) on hyvä naisten kanssa tai
b) ei ole hyvä naisten kanssa,

ja että asialle ei voi tehdä juurikaan mitään (paitsi hankkia lisää rahaa). Asia ei kuitenkaan mene niin.

Naisten kiinnostuksen herättäminen ei ole synnynnäinen taito, vaikka tietenkin ulkonäöstä voi saada etua/hidastetta. Miesten ulkonäöllä on kuitenkin paljon vähemmän väliä, kuin naisten. Miesten "arvo" mitataan enemmänkin tekojen/statuksen/sosiaalisen aseman kautta. Naisilla "arvo" määräytyy pitkälti ulkonäön ja hedelmällisyyden pohjalta. Vaikka feministit kuinka tästä triggeröityvätkin, faktat ovat faktoja.

Naisia voi oppia iskemään. Ja ei - en puhu nyt pick-up laineista, koska ei ole oikeastaan hirveästi väliä mitä sanoo, vaan miten sen sanoo. Naiset ja miehet toimivat eri tavoin: miehet operoivat logiikan kautta, naiset enemmän tunteidensa kautta. Naiselle pitää tarjota tunteiden vuoristorata kuitenkin niin, että posia tulee enemmän kuin negaa. Naiset eivät syty kilteistä yes -miehistä, jotka eivät tarjoa mitään haastetta. Moni mies esimerkiksi kuvittelee, että juomien tarjoaminen  naisille nostaa heidän osakkeitaan baarissa, vaikka näin harvemmin on. Rahojen levittely ja niihin turvautuminen antaa signaalin, että mies ei pärjää ilman niitä. Miehen pitää myös tehdä useimmiten aloitteet, sekä muutenkin toimia tilanteissa "johtajan asemassa". Sitä nainen mieheltä odottaa. Mies ei saa myöskään housuunpaskoa kriittisillä hetkillä (esim suudelma, kotiin pyytäminen jne).

Naiset etsivät itselleen turvaa eli elättäjää, mutta toisaalta myös "rakastajaa" eli sitä kiihkeätä alfa-panomiestä. He toivovat saavansa molemmat samassa paketissa, mutta harvemmin se onnistuu. Lähes aina, kun naiset harrastavat irtoseksiä, sitä harrastetaan ns. alfojen kanssa, mutta parisuhteeseen kelpaavat myös hieman vähemmän alfat. Alfoja voi olla vaikea "kiinnittää" suhteeseen .Sanonnan mukaan "alfa fucks, beta bucks", mikä tarkoittaa sitä, että alfat panevat ja beetat maksavat. Nuorena naisina kelpuutetaan yleensä pelkästään a-luokan miehiä, mutta kun naiset vanhenevat, kelpaavat myös ne, joita ei nuorempana katsotukaan. Vanhemmiten, varsinkin biologisen kellon tikittäessä, naiset etsivät elättäjätyyppejä enemmän, jolloin (taloudellinen) turva korostuu parinhaussa.

Miesten asema pariutumismarkkinoilla yleensä kasvaa iän myötä ainakin 35-40 -vuotiaaksi asti, jos pitää itsensä kohtuullisessa kunnossa. Yleensä siihen mennessä mies on kerryttänyt varallisuutta, elämänkokemusta sekä uskottavuutta, eli asioita, jotka yleensä parikymppisiltä miehiltä puuttuvat.


1 kommentti:

 1. Oletko TARVITTAVAT ylimääräisiä käteisvaroja / hätäapuja?
  Hae lainaa nyt !!!
  ✅ Luottokelpoinen määrä 5 000,00 euroa jopa 500 000 000,00 euroon
  ✅ Joustavat lainaehdot
  ✅ 2%: n matalalla korolla

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja:
  Gonzalez Andres Lainayhtiö
  Sähköposti: - gonzalezandresloan@gmail.com

  VastaaPoista

Vertaislainat vs Kasvaviin osinkoihin sijoittamien - Kumpi on kannattavampaa?

Vertaislainat: suurempi riski, enemmän tuottoa P2P-lainaaminen, eli vertaislainaaminen, on tullut yhä suositummaksi muutamassa vuodessa. V...